Saknar mitt jobb!!

Som rubriken lyder, jag saknar verkligen mitt jobb! Saknar mina kollegor och alla småtroll.. sen får man ju lite (eller ganska mycket) dåligt samvete då man vet att ens kollegor måste ha en vikarie. Det spelar faktiskt ingen roll hur bra en vikarie är så kan det inte ersätta en ordinarie personal, tyvärr. Men mitt samvete har lättats lite då jag vet att vi haft en bra vikarie, men ändå.. Och imorgon får jag träffa allihopa igen, även om jag inte känner mig helt 100.. är fortfarande öm i ryggen, lite problem att lyfta höger arm och vrida huvudet åt höger. Men det är betydligt bättre än i söndags och igår iaf! Gissar på att det beror på allt bärande, nya barn som skolas in betyder barn som behöver trygghet och en famn.. även om jag brukar vara rätt hård på det här med att bära på barnen så är det ibland ett måste.. men jag brukar i princip aldrig bära, utan jag sätter mig hellre ner. Vill inte förstöra kroppen!
 
Har haft så tråkigt dessa dagar, en helg är alldeles lagom att vara ledig på men blir det för mycket känns det så lång tid själv.
 
Annars så är det bra, är knappt förkyld nu så ledigheten har väl varit bra för att bli helt frisk från det. Men ska fortsätta med ingefärashoten iaf.
 
 

Sjuk

Jaa, tänk att man ibland måste ge sig! Jag hatar verkligen att vara hemma från jobbet och det här är andra gången sedan jag började som förskollärare som jag är hemma och är sjuk. Jag har dock varit förkyld mååånga gånger, men har ändå klarat av att jobba. Men idag är jag inte förkyld eller snorig, jag har problem med ryggen.. det var nog över ett år sist det blev såhär, då satt det i i flera dagar, men då tror jag det satt i revbenet. Det är en hemsk smärta iallafall, igår var det nästan olidligt. Har svårt att både somna och sova också när det är såhär! Så idag är jag hemma, tyckte jag var bättre imorse då jag var upp men jag vet inte längre.. :/ gör väldigt ont nu..
 
Så idag blir det mycket vila, men måste även hålla igång så jag inte blir stel.. kanske tar bussen in till stan och hämtar ut mitt ID kort som äntligen kommit! 6 veckor försenat, men vad gör det nu när det äntligen kommit. Blev så glad då han ringde från banken (har nämnligen varit på dom om detta då min beställning inte ens hittades först.. men jag hade sparat kvitto som tur är!)
 
Nä får se vad jag gör idag, greja lite här hemma iallafall, packa lite smått kanske.. om det går med min stackars rygg!
 
Mina naglar just nu :)
 

Gelenaglar utan tippar, med mall

Igår så gjorde jag ju gelenaglarna med tippar, men nu ikväll så kände jag för att prova mallarna. Det blev såå mycket bättre! Gillar det mycket mer. Så det är nog oftast det jag kommer köra på.
 
Såhär gör man:
 
Bild 1: Sådär ser mallarna ut, man sätter dom under sin egna nagel.
Bild 2: När man tagit bort mallarna är det ganska ojämnt, svårt att få till en perfekt form.
Bild 3 & 4: När jag filat till naglarna ser dom ut sådär.
 
Bild 1: Naglarna i lampan, färgen härdas.
Bild 2 & 3: Det färdiga resultatet, färgen är en geléfärg från Depend i raspberry red. Den är lite mer lila/vinröd i verkligheten. Superfin färg!
 
Visa fler inlägg