Sommaaaar!

Äntligen har sommaren kommit hit, eller ja den har väl varit här några dagar men igår och idag så är det ju riktig sommarvärme! Nu på morgonen har jag och Johanna gjort en fältstudieuppgift på en förskola, var så kul o träffa barnen där igen :) underbaringar.
 
Hon åkte för en stund sedan, och nu tänkte jag plugga en stund och sen gå ut i solen. När solen försvunnit kan jag plugga mer. MÅSTE. Måste verkligen skärpa mig nu, har tagit det alldeles för lugnt nu.. Men sån är ju jag. Ska försöka få något gjort idag iaf, men det är svårt när man inte riktigt förstår hur man ska göra. Vi får se hur det går.
 
Ska sätta fart nu, hörs!
 

Tisdag

Hej bloggen!
 
Idag har jag jobbat några timmar, så varit ute ett bra tag i finvädret. Så härligt! Och underbart att få jobba lite :) nu har jag försökt plugga ett par timmar men hjärnan vill verkligen inte, kan inte koncentrera mig eller fokusera på hur jag ska göra, blir så aaarg på mig själv. Ska vänta till mamma kommer hit så ska hon få sin morsdagspresent (lite försenat hehe) och sen tänkte jag gå ut på en prommis!
 
Jahaaa, i helgen var vi ju upp till svärföräldrarna, och Fredriks syskonbarn hade lite baciller så lillstackarn fick magsjuka påväg hem i söndags, igår kände jag mig lite konstig på morgonen men det gick över hyffsat iallafall. Men på kvällen fick Fredrik magsjuka.. Stackars min älskling, känner mig så hjälplös när han blir sjuk haha, hur ska det gå när jag får barn? Kommer grina ihjäl mig om dom bara är lite snuvig ;) haha.
 
Inatt har jag sovit ensam i gästsängen, bäddade rent i den och la täcke och kudde ute en stund för o vädra bort baciller! Var lite ensamt faktiskt, men jag vill ju inte bli sjuk så så fick det bli! Går runt och spritar här hemma lite då och då, haha.. nojjig tjej.
 
Nej ska ta och städa ihop lite här och sedan byta om till träningskläderna.
 
 

23 maj

Godmorgon! Fast jag har varit vaken ett bra tag. Har nämnligen Adobemöte med några ur studiegruppen idag, vi ska prata om en bok.. känns sådär. 
 
Men vet ni vad? JAG ÄR SÅÅ GLAD :) Fredrik har fått jobb i Norge, så underbart att saker börjar lösa sig när man känner att det är som värst. Dock blir det 18 dagar ifrån varandra, men det positiva är väl att det sedan är 12 dagar tillsammans :') och när han kommer hem från jobbet, så har jag slutat skolan också. Då blir vi ledig tillsammans, huuur underbart som helst.
 
Igår var vi ut och promenerade, men idag känns det inte lika lockande :( får se hur det ser ut efter Adobemötet, det börjar 10.30 och håller på till 11.30 tror jag. Annars får jag träna inomhus. Sen på eftermiddagen ska vi upp till Härnösand och plocka upp hans syster m. familj och åka upp till Fredriks föräldrar.
 
Nu kurrar magen så tänkte ta mig något att äta innan mötet börjar, kanske hinner plugga något också, vi får se!
 
 
Havregrynsgröt med äppelmos, finns inge godare att äta på morgonen! Yummiiee
Visa fler inlägg