Gravid v.7 (6+1)

Godmorgon från en sliten Elin! Jag har haft magsjuka, och att ha magsjuka och vara gravid är typ det värsta jag har varit med om. Det är ju väldigt tidigt, men nog känns det att jag är gravid så detta har varit hemskt. Har såå ont i kroppen idag.
 
Mådde lite konstigt på onsdagkväll och hade magsmärtor, förvarnade kollegan att jag mådde dåligt men att jag inte trodde det var magsjuka. Tji fick jag. Upp och kräktes heeela natten, flera gånger. Mellan 1 och 5 så var jag upp väldigt regelbundet. Men efter det var det som bortblåst. Fortfarande ont i magen igår men annars var det okej!
 
Något som jag har fått med denna graviditeten är att om jag blir hungrig blir jag illamående, som faaasen! Mår så dåligt då.. så igår var det inte roligt, vågade knappt äta för jag varit så dålig, men blev mer illamående om jag inte åt.. men fick i mig lite salta kex, banan och äpple igår..
 
Idag mår jag helt okej! Är sugen på potatis och torsk så ska nog göra det. Men ska få i mig nå frukost först.
 
Tidigare i veckan hade jag bestämt att jag skulle testa med ett digitalt test på fredagen, så sagt och gjort! Och den visade precis som jag ville att den skulle göra.. härlig känsla kan jag lova.
 
 

Gravid v.6 (5+1)

Så! Nu har jag välkomnat en ny vecka också. Härligt :) det rullar på.
 
Just nu sitter jag på jobbet, vi har väldigt lite barn idag. Det går magsjuka på avdelningen.. så idag har jag diskat massa leksaker och tvättar tredje maskinen med gosedjur för idag! Idag har jag ont i fogarna.. och fick så ont då jag stod och la in tvätt i maskinen, ingen bekväm ställning direkt.. Men nu har jag rast och kan ta det lite lugnt, härligt :) och snart så är det äntligen helg, längtar tills imorgon då jag ska sova! Är så fruktansvärt trött på dagarna och eftermiddagarna, men så fort jag kommer hem blir jag pigg :/ och så har jag jättesvårt att somna på kvällarna. Vet inte varför, ligger väl och tänker en del kanske. Men somnar aldrig före halv 12, och det blir ju jobbigt när man ska upp vid 6 halv 7.. men imorgon så, då ska jag bannemig sova!!
 
Idag känner jag mig så tacksam för vad jag har i livet, lilla pyret i magen och min fantastiska make! Är så himla kär. <3

Gravid v.5 (4+6)

Imorse testade jag med ett digitalt test igen. Nu stod det Gravid 2-3, vilket betyder 2-3 veckor sedan jag blev befruktad. Alltså en ökning som jag ville ha :) då känns det bra, lilla fröet växer som det ska.
 
Imorgon går jag in i vecka 6! Det går ju rätt fort det här ändå, fast ibland känns det som att det går såååå långsamt. Har fått en tid hos barnmorskan med, fick den 29 november först, men kom på att det inte funkar när jag hade tackat ja till den.. suck! :/ och nästa tid var 30 november, men 11.30.. vilket är typ mitt i lunchen! Åh, vet inte hur jag ska göra nu.
 
Annars så mår jag sådär, börjar må mer och mer illa.. har svårt att få i mig mat och känner mig endast sugen på något kallt.. typ kycklingsallad, det vore gott! Så går runt och är konstant hungrig och illamående haha.
 
 
Visa fler inlägg