nervös!

Jag är såååå nervös, nu är det bara 3 dagar kvar. Inte ens det, 2 kan man ju säga!
 
Dessa dagar denna veckan har bestått av massa fix inför lördag, men det känns skönt att man kan bocka av en del grejer på listan. Det har ju varit så himla varmt också, så det känns lite som att kroppen är orkeslös!
 
På lördag ska det vara regn, men sånt ändras ju hela tiden! Men tydligen ska det inte vara regn förrän på kvällen vilket är hur bra som helst. Vill inte ha jättesoligt och varmt heller, då svettas man ju bort.. så jag är nöjd så länge det håller sig som det ska nu :) det skulle vara jättebra!
 
Imorgon ska jag fixa mina naglar, peela hela kroppen, smörja in mina ben med brun utan sol och tvätta håret.
 
Ååååh jag är nervös... men på ett positivt sätt, på lördag kommer jag få gifta mig med den personen som gör mig så lycklig, den personen som gör allt för att jag ska må bra och känna mig som den vackraste i världen, den personen som jag vill leva med för resten av mitt liv. 

Hotell bokat och festprogrammet klart

Så ja, idag har vi varit och bokat hotell inför bröllopsnatten! Jag har även lyckats få färdigt festprogrammet, så just i skrivande stund håller vi på och skriver ut det. Det är mååånga papper :p 3 x 46, så det tar ett bra tag haha. Men det kommer bli fint till slut iallafall och det är jag glad för.
 
Idag har vi varit in till både birsta och stan en sväng, har bland annat lämnat tillbaka en gästbok som vi köpt men som jag inte blev nöjd med, så beställde en ny istället. Sen har vi fikat och gått runt lite på stan. Imorse fick vi besök som stannar över natten, svärmor och F's syskonbarn. Trevligt värre! :)
 
Vi ska fortsätta se filmen och skriva ut en massa papper innan vi kryper ner i sängen, kram! 
 
 

Möte med prästen

 
Nu är det bara tio (!!!!!) dagar kvar, jag är så sjuuukt nervös.. det har jag börjat blivit nu senaste veckan, känner mig stressad och nojig att det inte ska bli så perfekt som jag vill att det ska vara.. jobbig känsla.
 
Men igår ringde prästen iallafall, äntligen :) men hon har haft semester. Vi ska ses en vecka innan, i kyrkan då. Bra så vi får se hur den ser ut, haha! det ska bli bra att ses iaf, även om jag tycker det är väldigt nära inpå, men det är så det får vara helt enkelt. Då kan jag börja fixa vigselprogrammen också, skönt.
 
Vi har som sagt börjat laga mat och fortsätter med det idag, lär ju ta några dagar med bara köttet haha :p annars så sitter jag här och har mensvärk. Kan ju säga att det känns BRA! haha, den var beräknad att vara över bröllopet så jag hade ju fixat receptbelagda piller för att skjuta upp den. Den som alltid är så punktlig och senaste tre månaderna har den kommit så den varit över den 30 varje månad, men jag är bara glad för det! Slipper ta något som kan förstöra menscykeln och ändå slipper jag det. För det var något jag sagt från början - vägrar ha mens i min klänning, kan ju inte ens gå på toa själv så känns inte så kul att dra med sig folk in på toaletten då..
 
Nu ska vi greja på lite här hemma innan vi går hem till mamma & pappa och fixar kylen vi hämtade i måndags, den måste göras rent och sådär!
 
Pokemon Go! haha, nördarna.. var ute i över 1 timme och letade och vi hittade ju faktiskt några.. mötte 5 olika som var runt och letade också. Och direkt då vi kom ut så mötte vi en kille i vår ålder som frågade "Pokemon go?" och skrattade och tyckte det var jätteroligt :D vilket jag även tycker, känns som det är ett steg i rätt riktning, folk vågar prata med varandra! Och plus motionen. 
 
Visa fler inlägg