Tisdag

Ojoj, ekar det tomt i bloggen (: men nu så kommer äntligen ett inlägg upp!
 
I lördags hämtade jag nämnligen hem en ny familjemedlem, men den lilla har inget namn ännu.. hihi, men hon ska få det!
 
Jobbar ju även denna vecka, så idag har jag jobbat halv sju till tre. Gillar inte riktigt den tiden, haha! Går hellre halv åtta till fyra. Känns bättre på nå vis, men jaja :) Känner mig lite halvkrasslig men betydligt bättre nu än vad jag nånsin mått under dagen, imorse kände jag mig bara uuäk blä, halsen värkte och huvudet var tungt.
 
Har inte gjort så mycket här hemma, myst med kaninen, tvättat, duschat och gjort rent till Rut. Hon får ju inte glömmas bort nu! :)
 
Men kaninen (utan namn..) är heelt underbar, är så kär! Varje gång man går förbi ställer hon sig upp nyfiket mot gallret och är så förbannat söt så jag vill äta upp na ;p goding! Hon ska få ut och springa av sig lite nu, hon var ut förut idag men ju mer desto bättre (: får ju inte nog av henne.
 
Nä nu ska jag ta och fika något och ta ut lilla ninisen och längta efter min stora älskling (; puss å kram!
 
 

Ny vecka!

Helloj bloggen! Nu sitter jag här och är lite lagomt trött, sådär skönt trött både i kropp och huvud. Har jobbat idag mellan 9 och halv 5, så blev sovmorgon! :) skönt. Åt middag hemma hos mamma och pappa och kom precis hem därifrån. Nu ska jag röjja lite här hemma som vanligt, haha!:p och så ska jag sortera kvitton som kan vara bra att spara så jag har det i en pärm istället för löst lite var som helst.
 
 
Titta här då, en vän skrev till mig på facebook förut idag. Hur glad blir man inte? Bara värmer mig i hjärtat så fruktansvärt mycket och det gör mig gladare än gladast. Det gör att man vill göra ett ännu bättre jobb. Åhh, lycklig tjej! Älskar mitt jobb och alla goa barn!!

 
 
Visa fler inlägg