Ansiktsmask - check!

Sitter här med en skön ansiktsmask nu, precis hemkommen från affären. Då jag har mens så blir min hud helt bananas, och den fortsätter så i typ en vecka efter? förstår inte.. riktigt drygt är det! Så hoppas att denna ansiktsmask kan göra under, haha.
 
Idag så är det äntligen torsdag, så skönt. Slutade tidigt idag.. och även imorgon :) alltid härligt med tidiga fredagar. Älskar mitt jobb men ibland så kommer det perioder som kan vara påfrestande.
 
Imorgon har vi varit gifta i två månader, haha ;) oh så länge.. nä, men det slog mig förut. Måste beställa lite kort, kanske hinner göra det ikväll.
 
 

Äntligen fredag!

Nuu så äntligen, så är det fredag! Så härligt.. Sitter bredvid en trött kille just nu, som ska sova här inatt! Så mysigt. Har plockat fram lite vindruvor och kex. :)
 
Vi sitter och ser film just nu, men är nog inte allt för länge tills han sover lillgosen, är själv såå trött. Vilken vecka det varit på jobbet! Så mycket som gör att man blir helt slut i huvudet, men jag älskar mitt jobb, har bra kollegor och världens bästa barn.
 
Framöver så ska vi väl fortsätta packa inför flytten. Är mindre än en månad kvar nu, så spännande!:)
 
Vi beställde pizza, Alexander ville ha en egen och det fick han såklart (cheesy faster) Han åt faktiskt upp halva! Trots barnpizza var den j-ä-t-t-e-st-o-r haha!
 

Inredning

Här är lite fint som jag vill ha (som jag ska köpa dvs ;)) från HM home. Älskar den affären!!
 
 
Visa fler inlägg