Nu är julen över

Känns lite skönt faktiskt att julen faktiskt är över, även om det gick fort haha ;)
 
Var ett tag sedan jag bloggade och sist var ju efter att jag hade haft tenta, JAG KLARADE DEN :D såå lycklig. Väldigt skönt att inte behöva tänka på den nu över jul! Dock känner jag mig aningen stressad att jag inte börjat plugga på den nya kursen något.. får bli på fredag då vi kommer hem!
 
I söndags åkte vi iallafall hit till svärföräldrarna, natten innan var jobbig för jag hade gallstensanfall eller något..:/ riktigt drygt var det och höll på länge så det tog ett tag innan vi kunde sova. blä! Men vi lämnade julklapparna till min familj och så hämtade vi julklapparna vi skulle få och sedan for vi uppåt. Ju längre upp vi kom desto mer snö! Underbart :) mer julkänsla haha.
 
Haft en mysig jul, min första jul ifrån mina föräldrar.. det kändes dock lite konstigt men vi ses imorgonkväll iallafall. Har som sagt varit en mysig jul med god mat, förutom min dumma mage som håller på :( jaja.. det löser sig förhoppningsvis.
 
Fick helt underbara julklappar också, så glad hihi! Känner mig som ett barn faktiskt ;p fått massor av kläder och andra välbehövliga saker, och det lite mer speciella är väl en telefon!! Tänk vilken snäll sambo man har :) världens underbaraste.
 
Nä nu ska jag lägga mig och vila mig och magen tror jag, känner mig irriterad utav anledning också så kanske bäst att hålla mig borta från folk hah.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ständigt trött!

Nu var det typ en vecka sedan jag bloggade igen haha, går upp och ner. Glömmer bort den ibland också!
 
Hade tenta i måndags iallafall, har förberett mig på en omtenta men tänker inte bry mig mer om det just nu. Det får jag ta sedan när det blir aktuellt, nu blir det fokusera på det nya som kommer upp i skolan! Igår hade vi redovisning, det gick bra tycker jag :) idag blev det bara en kort dag i skolan, blev avsläppt nere vid skolan här och då gick jag upp till förskolan och hämtade en bok jag köpt av en som jag jobbar med ibland. Kom hem för en liten stund sedan, fått i mig lite mat! Ska ta en sväng med snabeldraken så att det ser lite bättre ut här för jag får besök av Sandra och Vincent om en stund hihi :D ska bli så mysigt :) nä nu måste jag röra lite på mig så jag hinner allt jag ska göra innan jag ska möta dom :D
 
Hörs hej!
 
Lunch med Christian & Marianne efter tentan i måndags.
 

Tisdag

Goddag bloggen! Idag vaknade jag upp med huvudvärken from hell :/ sjukt störande.. knappt orkat göra något nu på morgonen.. men ska vila lite till så den kanske går över helt. Sen ska jag och pappa åka och handla lite osådär. Fått beställning på 5 ljusstakar i gips som jag brukar göra haha, så måste fixa till det! Och lite fler julklappar (: måste slå in dessa som jag inte slagit in också.
 
Har släppt ut Molly i köket och stängt dörren in till vardagsrummet (hon får inte vara här inne pga alla sladdar osv) och hon krafsar på dörren och vill in hit, hon öppnade nyss dörren också.. Fast den var stängd haha. Märks vad kelsjuk hon är och vill vara nära en :p men ska gå in till henne snart och plugga såå..
 
 
 
Visa fler inlägg