Hos Victor

Är ensam hemma hos Victor nu, för han är o jobbar..
Har suttit ute i solen ett tag men gick in för det kändes som att jag stekte mig själv haha, men funderar på att dra ut och sätta mig lite till, har inget annat o göra såå..

Sen kommer pappa o hämtar mig, då måste jag redigera ihop filmen, men det går förhoppningsvis bara på några timmar att fixa de, sist jag och Karin gjorde de tog det typ 3 timmar haha, fast nu är de lite jobbigare som jag måste fixa, meen de löser sig iallefaaalll..

Tycker om att skriva iallefall, vet inte varför.. haha, det ser så fult ut men det är så jag pratar, iallafall, iallefall. Jjajajaaa

Ikväll ska jag vara med flickorna, trevligt trevligt! :) :love:

Lördaaaag

Och det är loooov, asskönt! Känns dock som att det är söndag idag eftersom man var ledig igår, men skönt varne :D
I torsdags var jag med Victor och Karin, gjorde inget speciellt, kollade på bb typ, haha ;D


Sen igår grillade jag med Victor, Sofie och Alexander, det var myyysigt :D SOMMAR! fast mot slutet frös vi, och jag som hade klackskor skulle gå i geggan o urshaa, men men. Sen skjutsade vi hem dom två, sen åkte vi och hämtade hans föräldrar i stan, sen skjutsade han hem mig och jag kom väl hem typ halv 1 kanske?

Luktar inge gott idag, så blir att hoppa in i duschen när broder min är klar, håret stinker typ grillat, haha x)

Ikväll blir det fira bästaste Karin :)

OCH DEN 27 FÅR JAG MIN LÖN :D GLAD TJEJ! samt studiebidrag, så får 3500:- då, fyyyyyyyyfasen vad skönt, har typ 300:- spänn nu att röra mig med, haha nä men det är hemskt.. måste dock spara undan lite tror ja, och så ska ju mamma ha pengar för systemisen, ojoj blir fattig igen då,haha!

Nu ska jag duscha, herå :)

Skola

Sitter i skolan nu med datorerna i soffan och tare aaaskönt! Har egentligen Skapande men Karin gör halkbana o Michaela är sjuk så vi orkade inte göra nånting. Snart har vi PA och då ska vi jobba på hårt! Men det är kul så :) ingen får veta vad jag och Jessica gör än haha. ;p Ska dra nuu! puss
Visa fler inlägg