En vecka kvar

Sen är jag 18 :) wohoo. Och den 7e så firas jag med flickorna, ska ha så kul! Japp.

Varit i skolan idag, sen har jag inte gjort nått.. Försökt pluggat lite men det är tråkigt, bleh, och nu ska jag göra något annat tråkigt.. nämnligen städa, det behövs verkligen.. så bara att sätta igång.

Sen äre ju idol ikväll, tjejerna som är kvar :) vet dock inte vilka det är, snacka om noll koll :p haha.. igår gick iallafall Olle och André vidare :) tuuur´ne!

Är på sämst humör hela tiden.. men idag så la jag mig i sängen lite med Hugo och när han gosar in sig i håret på en så kan man ju inte bli annat än glad! Min lilla älskade älsklingsbebis :) han är bäst.
Nej nu ska jag ta och göra någon nytta innan ögonen slår igen, är sjuuukt trött.

If you were happy before you knew someone, you can be happy after they're gone.

Hej mina kära läsare!
Närå, sitter här nu jag.. inväntar idol! Har precis blivit klar med min del i vårat arbete om CP-skada. Eller jag tror jag är färdig, får se vad dom andra säger senare.

Imorse gjorde vi somsagt en busig sak, vi åkte hem till Michaela medans hon sov ;) haha. Hade pratat med hennes pappa så det var lugnt och han tog emot oss och sen gick vi in och sjöng för henne, 7 på morgonen! Vi hade ballonger, tårta med 18 ljus på och paket. Snacka om förvirrad och förvånad tjej :D det var mysigt faktiskt:) men lite tidigt.. nu är jag huuur trött som helst! Blir nog en tidigare kväll än igår, somnade väl runt halv 2 kanske.

Men nu ska jag mysa ner mig i sängen och tända lite ljus innan idol :) hörs!

GRATTIS ÄLSKADE VÄN

Idag fyller Mickiiis år! 18 år, sen äre bara jag kvar :') wiie.
Om du visste hur mycket jag tycker om dig, du är bäst hjärtat!

Nu ska jag, karin och jessica ut på äventyr ;) HOHO
Visa fler inlägg