två små kort

 
 
 
Två små kort till två tjejer som nyligen kommit till världen. Dessa kort är nästan roligast att göra! :) Det första kortet gav jag till min vän och det andra kortet beställde min svägerska som hon ska ge bort, kul med beställningar!
 
0 kommentarer
publicerat i Pyssel
Taggar: akvarell, bebis, kort, nyfödd, pyssel, pyssla, pärlor, rosor, scrapbooking, stämpel, ängel

sommarlov!

Äntligen, nu har jag sommarlov :D på riktigt, till september!! Åh så skönt det ska bli :) väntar fortfarande på lite betyg men jag kan i vilket fall inte göra något åt det förrän senare om jag nu får komplettera eller göra om, så nu fasiken ska jag vara ledig! En person som inte läser på högskola/universitet vet inte hur det känns riktigt, det här är inte alls som i gymnasiet! Nu kan man inte släppa tankarna ifrån skolan på helgerna, man tänker på det ständigt, och det tar minst 15 arbetsdagar (vilket är 3 veckor) för att få tillbaka en uppgift typ.. så nu så känner jag mig lycklig ;)
 
Och idag började Fredrik jobba igen, min duktiga älskling!! Känner mig rätt lycklig för de också, så nu är livet bra minsann :) kändes också skönt att få komma hem till en tom och tyst lägenhet :p nog för att jag älskar min sambo mer än allt så är det jobbigt att inte få någon egentid, men nu så :) fast då lär jag väl sakna honom en massa istället haha, men han ska ha semester om ungefär en månad så då får vi ju ses, o inga dumma tankar om skola osv, bara vara och njuta av livet!
 
Hade tänkt storstäda idag men tror jag tar det imorgon, tar bara tvätten och disken idag, om en stund.. haha! Är sååå trött, och slut i benen, träningsvärk som attan!
 
Nä nu ska jag vila lite i soffan innan det blir dags att fixa lite här hemma, ska komma en person lite senare o köpa våra gamla sängben också :) och igår kom en bekant och köpte vårat gamla köksbord :)
 
 
 
Gårdagens lektion, vi var på Smitingen :) skoj var det och härligt väder!
 
Vi firade att Fredrik fått jobb också! :)
 
 
Visa fler inlägg