Sockerfria bounty!

Idag har jag gjort sockerfria bounty, och väääldigt goda blev dem! Mums, måste hejda mig så man inte trycker i sig flera (:
 
50g kokosfett (kokosolja)
1 dl grädde
1 dl kokosmjölk
200g riven kokos
2-3 msk sukrin/canderel eller 1-2 kryddmått stevia (valfritt, blir söta ändå)
100-150g choklad, man kan ta 80% mörk eller sockerfri ljus/mörk. Jag föredrar den ljusa sockerfria så därför tog jag den.
 
Gör såhär:
Smält kokosfettet i en kastrull och tillsätt eventuell sötning. Rör tills det smälter samman och häll därefter i grädden och kokosmjölken och rör runt. Tillsätt sedan riven kokos och rör om, låt sjuda i någon minut. Låt stå i kylskåp 1 timme. Forma sedan bollar eller avlånga bitar och ställ in i frysen 1 timme. Sedan så är det bara att smälta chokladen och doppa bollarna/bitarna i den. Jag smälte min choklad i min fina fondue som jag fick i julklapp, så smidigt!
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: baka, baka sockerfritt, bounty, choklad sockerfri, kokos, sockerfria bounty, sockerfritt, sockerfritt godis, sockerfritt kokos

Lilla nin

La upp denna bild på en kaninsida förut idag och fick många gillningar och söta kommentarer :) hihi, min fina tjej.
 

Inlämnad!

Skrev ju klart min essä förra tisdagen, men har inte vågat lämna in den förrän igår kväll! Kändes läskigt men ja, det måste ju göras. Tänkte först att jag skulle ändra på den en massa men har inte haft någon ork, den får bli sådär så får man hoppas på det bästa..
Visa fler inlägg