Dag 07 – Din bästa vän

Jag har 3 vänner som för mig är bäst, vi är så lika men ändå olika och dom betyder så mycket för mig. Det spelar ingen roll vad vi gör så gör vi det till något bra ändå :) Med dom kan jag prata om allt och vi passar ihop så bra!

MKEJ :love:Mina bästa tjejer :love:

Jag brukar säga att jag har haft kompisar, men nu har jag vänner. Kompisar är mer ytliga och går helst inte in på känslor och tankar, men med vänner kan man prata och göra allt.
Så är vi, vi pratar om allt och ingenting :) älskar er tjejer så mycket och ni är dom bästa vännerna man kan ha!

tisdag

Idag är en halvbra dag, skolan har gått superduper bra, började första lektionen med engelska och då såg vi på en film som vi inte han se färdigt idag heller, skönt! för då blir det film nästa lektion också, fick reda på resultatet på provet, fick G och det känns skönt :) Sedan hade vi lunch och efter det hade vi prov i förskola skola fritidshem. Det gick förvånansvärt bra (hoppas jag..), men det känns så iallafall + att när min lärare kikade igenom det lite snabbt sa hon att det såg bra ut :) svarade på alla frågor så det blir förhoppningsvis ett G iallafall, nöjer mig med det eftersom jag inte råpluggat på det ;) haha. Sedan hade vi långrast från halv ett till två, så då tog jag det lugnt, sedan hade jag psykologi, och så fick vi sluta 20 minuter tidigare, skönt :) sitter och arbetar med studiearbete ;p
magen kurrar! vill ha maaat.
Skulle på utvecklingssamtal idag men det var något fel med tommys hus och han var tvungen att åka hem tidigare, så vi bestämde nästa tisdag istället, gör mig ingenting dock :)

Sen ikväll ska jag, mamma och pappa fixa pepparkakshus, men lär väl bli så att pappa sätter ihop det och jag får dekorera :D skooj!

Dag 06 – Din dag

Idag började jag dagen med att stiga upp vid kvart i åtta, jag fixade mig och käkade frulle, och tog bussen vid fem över nio. Missade bussen eftersom att 2an är seg som vanligt, men hann ändå i tid och det är huvudsaken. Idrott första timmen, vi hade brottning.. haha, jag och jessica satt på sidan om 95% av tiden så ja, det var tråkigt. Sedan hade vi långrast från 11.20 till 13.55, drygt! Efter det hade vi estetiskt val, och jag har ju bild, det var roligt som vanligt! Slutade vid kvart över 4 och sedan väntade jag på skjuts, medans pratade jag med min vän fredrik :) kom hem vid 20 i 5 och då käkade jag och pappa, sen har jag bara tagit det lugnt och pluggat lite inför provet som är imorgon, om ett till femåringen. Och nu har jag precis sett Ung och bortskämd, och nu ska mamma förhöra mig igen! :) ja det är nog min dag det ;p
Visa fler inlägg