måndag

Nu sitter jag här och gäspar, haha! Öppnade idag så blev kort dag, så härligt. Det gör jag imorgon också!
Har precis suttit och lagt ut typ 20-30 annonser om studentlitteratur, skönt att bli av med. ska rensa i mitt pysselrum också så jag får någon slags ordning där, just nu är det heelt kaos, förstår inte hur det kan ha blivit sådär illa haha.. har för mycket saker.
 
Ute snöar det som tusan, och blåser riktigt iskallt! Vi var på en promenad på jobbet och alla tyckte det var kallt, sedan då jag skulle natta barnen blev mina fingrar till is typ, imorgon blir det nog vinterjacka och mössa & vantar.
 
Ska som sagt plocka ihop lite nu här och i pysselrummet, samt skriva matlista på vad vi behöver handla. Ska nog ta och göra mig en smoothie också, börjar bli riktigt hungrig nu! Sen blir det mathandling som sagt och vi ska även hämta ut våra förlovningsringar/vigselringar. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det eftersom vi har det nya vigseldatumet i dom, men min vigslring känns ju som den med diamanter tycker jag.. hmm, knepigt ;) jag kommer nog ha min nuvarande förlovningsring på den högra handen sedan iallafall, det är ju en ring som betyder mycket den också.
 
 

Min vigselring

Igår hämtade jag ut min vigselring! Den satt hur bra som helst och jag är så nöjd. Min vigselring är Albrekts gulds egna serie, och våra förlovningsringar är ifrån Schalins. Dom kommer förmodligen i början av nästa vecka, så spännande!
 
Visar bara lite sneakpeaks på min klänning & ringen, vet att några frågat varför men det är ju för att jag måste spara något till själva dagen, hihi! Kommer självklart komma upp foton efteråt.
 
Idag är det 97 dagar kvar och vi har pratat med vår personliga konditor som skall göra våran tårta (fredriks syster hihi), lite om vad vi tänker hur vi vill ha det med smaker och utseende. Hon är helt fantastisk på både innehållet i tårtor och på att göra fina tårtor!
 

Söndag och min helg

Halloj!
 
Är sååå seg i kroppen.. två dagar med partaj är jobbigt, haha. Men har haft superkul iallafall och det är ju huvudsaken. I fredags blev jag ju överraskad av mina bästa vänner, vi åt ute och sedan dansade vi en massa! Hade en både mysig och rolig kväll, blev sent och kom inte i säng förrän vid 3. Igår så firade min svägerska som fyller 40! Så blev sent igår också, vi tog en taxi hem till min andra svägerska och sen åt vi lite nattamat innan läggdags. Sov jättebra men är såå himla sliten just nu, vi kom hem för ungefär två timmar sedan och har bara suttit i soffan sedan dess typ, ska gå och duscha nu så jag känner mig lite fräschare!
 
Presentöppning, fick så himla fina glas! tacksam <3
 
Nom nom!
 
 
Visa fler inlägg