Trööött tjeej

Idag klev jag upp vid halv 8, så satt jag och mamma och försökte få i Hugo mat i en halvtimme, sen klädde jag på mig och fikade, sen vid tio i 9 drog jag till praktiken, gick faktiskt superbra :D urgulliga barn och trevliga pedagoger :D det är så kuuuul, fast jobbigt med. Fick sluta vid 3, och när jag kom hem la jag mig och kollade på tv, sen när pappa kom hem fick vi mata Hugo, sen har jag bara suttit här & käkat :)

Blir nog en tidig kväll, börjar 9 slutar halv 6, imorgon kommer det komma meeeeer barn, tyckte det var mycket med 12 st haha.

Är inte van att vara med småbarn, har varit med äldre förut, så det är lite ovant att dom helt plötsligt kan slå till en med saken dom håller i x) haha.

Nu håller jag på skriva min dagbok som vi ska skriva dom här 5 veckorna.. byye!

Praktik!

Snart så drar jag iväg till praktiken, börjar nio så!
Ska iallafall vara på en förskola, småbarnsavdelning :) wiie, ska vara där i fem veckor. Ska nog bli kul, hoppas jag. Men första dagen är alltid lite jobbigt tycker jag, man ska lära känna alla pedagoger och hälsa på föräldrar, ush nä, det måste jag jobba på :P måste självklart lära känna barnen också men det brukar inte vara jobbigt haha :)
Visa fler inlägg