Onsdag

Åh så trött jag är nu, även om jag inte klev upp tidigt idag är jag helt slut. Men man blir så av att jobba med barn, tur dom är så goa så man bara vill jobba mer och mer :)
 
Inatt har Fredrik blivit morbror igen, världens finaste lilla flicka blev det :) såå söt!
 
Har inte städat inne i pysselrummet som jag sa att jag skulle göra haha! Haft fullt upp ändå, varit iväg och handlat osv igår och idag, sen hjälpte pappa mig att sätta upp en persienn i sovrummet och sen blev klockan så mycket efter Idol. Hinner nog med det imorgon eller på fredag om jag inte jobbar då, får se hur det skulle bli med det.
 
Hade tänkt lägga mig nu iaf men skriva ett snabbt inlägg först. Men nu vill jag sova så det blir torsdag!! :D
 
Klicka på bilden så ska ni få se världens sötaste nin! :) 

Måndag

Måndagen är här. Gillar inte riktigt det jag, speciellt inte när jag har så lite att göra om dagarna :( dock ska jag jobba både imorgon, onsdag och torsdag! Då kommer dagarna bara rusa fram, såå härligt :) Ska bli kul att jobba igen!! Och snart så börjar ju skolan igen.. ska bli kul men ändå inte :p haha, roligt hur man fungerar.
 
Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga tvätten, sedan hade jag väl tänkt städa lite och få ordning på pysselrummet då vi troligtvis får besök på fredag, kan ju inte se hemskt ut där inne då inte!
 
Finaste lilla Molly, älskar när hon slänger ner hela kroppen och bara tar det lugnt, så jäkla söt!
 
Igår var vi iväg på Ikea och köpte en sängstomme, i lördags köpte vi gardinstång + nya gardiner också, men de syns inte på bilden. Men blev superbra iallafall eftersom vi varit utan sen vi flyttade in :p (ett år haha!!)
 
 

2012

2012 var ett händelserikt på många år! Träffade min kärlek här i livet, vi blev ett par, jag tog studenten och hade roligare än någonsin, flyttade till Mattisborgen (Karin fick såklart döpa våran lägenhet), dagen efter flytten började jag på Universitetet, några dagar senare skaffade jag min lilla älskling Rut, på nyårsafton 2012 förlovade jag och Fredrik oss. Visserligen hör det till 2013 också, och som ni ser har 2013 inte varit lika händelserikt haha (: varit mycket ändå, mycket upp och ner.. men här står jag och Fredrik starkare än någonsin och det blir bara bättre för varje dag som går.. är så lyckligt lottad som har Fredrik, våra djur, min älskade mamma och pappa som jag ser upp till så mycket, min fina bror och hans sambo + lilla beben som finns i magen, Fredriks underbara föräldrar och hans fina syskon + syskonbarn, mina kusiner med familjer och såklart min älskade morfar som är den coolaste och snällaste.
 
Är helt enkelt så jäkla nöjd med livet.
 
 
Visa fler inlägg