Ombré!

Ja igår sisådär klockan 10 på kvällen bestämde jag mig för att färga håret, varit sugen på det i säkert 2 veckor men inte gjort något, men nu så!
 
 
 
Inte så jättestor skillnad, men om någon vecka så kanske jag gör mer! Just nu är jag nöjd iallafall.
 
 

Pluggdag!

Idag har jag haft en pluggdag, har även rensat kläderna i garderoben! Blev dock inte så mycket som slängdes eller ska ges bort, men lite iallafall.. har tvättat en massa också eftersom vissa kläder legat orörda längst in i typ ett år, haha! Men nu så äntligen :)) Varit en effektiv dag idag, vid 4 tiden tror jag så försvann varmvattnet och värmen i elementen, pga någon fjärrvärmeläcka.. Fortfarande inte tillbaka och lär ju inte komma tillbaka ikväll :/ och jag som ska jobba imorgon, hade velat duscha nu typ.. men inte i detta isande vatten tack haha! Jaja. det löser väl sig..
 
Nu ska jag iallafall se Top Model Sverige som börjar idag, så skoj! :D sen ska jag väl hänga tvätten och se om jag kan få lite mer plugg gjort :)
 
Minitv! haha, men den duger gott och väl tycker jag :) planerna nu är att köpa en till byrå och ställa bredvid, just nu står mitt sminkbord där men det ser jättekonstigt ut och är lite ivägen!
 
 
 
 
 

Bjuder på lite bilder..♥

Som ni visserligen säkert redan sett eftersom de flesta bloggläsare följer mig på facebook/instagram, men what the heck ;)
 
 
Fasters lilla goding med rumpan upp i vädret, hihi! Sov gott hemma hos farmor och farfar :)
 
 
En bild från då faster och "farbror" fick gosa lite med finaste pojken! Och tröjan stämmer väldigt bra.. 
 
Det här gjorde vi (jag gjorde väl inte så jättemycket mer än att räcka lite kakelplattor och vara social dock..) hemma hos svärföräldrarna!
 
 
Påväg till jobbet i lite snöslask, våren på g kanske? :)
 
En bild från personalrummet på jobbet!
 
Såhär ser kontaktlistan ut då man är vikarie ;) dock måste jag fixa så jag ser vilken avdelning som ringer, har varit lat och bara klickat på "lägg till i kontaktlista" då numret kommit upp via eniro på telefonen.
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg