Min praktik & mitt jobb

Jag vill inte att skolan ska börja, jag kommer sakna barnen så otroligt mycket.. ursh :( när dom blir jätteledsna för att man bara är kvar veckan ut, när dom ger en fina komplimanger som att man är så fin, har alltid fina kläder och är bäst i världen, då jäklar får man självförtroende :) dom är så himla goa allihopa och jag skulle kunna vara där i 6 veckor till. 

Hur jobbigt det än är att ha så långa dagar, blir man så lycklig utav dom. :) mina fina! 


Mina små älsklingsbebisar mår bra, dom blir modigare och modigare för varje dag och dom är sååå goa.

Just för tillfället är livet awesome!

Söndag igen

Och imorgon är det nyyy vecka. Denna vecka har gått snabbt men ändå segt, dagarna är så långaaa.. börjar kvart i 8 och slutar inte förrän halv 5 eller 5. Har somsagt praktik på skolan, sen så går jag upp och hämtar barnen och går med dom till fritids och sen jobbar jag där. Det är dock huuur kul som helst! Barnen är underbara :) 

Så det är väl därför uppdateringen är kass, måste plugga också.. ursh blä vad trist:p nej nu ska jag göra något vettigt, kanske blir en uppdatering sen :)

Måndag igen

Såå var det en ny vecka, snart slut på praktiken.. ojoj! Sitter här nyduschad, i min mysiga fluffiga morgonrock och har tänt lite ljus. Mysigt avslut på en rörig måndag.

Helgen var trevlig, bakade och lagade mat med min bästa. Sen kollade vi på Melodifestivalen tillsammans med min familj. Mycket nice!

Gårdagen var inte lika  trevlig då smärtan som hade varit sen i fredags fortfarande höll sig i, och hade blivit värre. Vaknade upp imorse och det var lika hemskt, så bara att boka en tid hos vårdcentralen, fick en tid på eftermiddagen.

Dagen idag har varit helt okej, var somsagt vikarie så var med en tjej idag, sen så när jag skulle upp på fritids egentligen så skulle jag ju till vårdcentralen. Hade tid halv 2, men tydligen glömde dom bort mig (idioter) så fick sitta till kvart över 2, då fick jag komma in och han sa att jag hade en inflammation i foten, så han gav mig recept på tabletter och så ska jag tydligen kolla upp det där mer noggrant, har hälsporre eller nån annan diagnos, något sånt var det. Låter lika kul som det är.. hua. Sen upp till jobbet och jag jobbade till fem. Riktigt kul var det idag :)

Sen har jag bara suttit här och tagit det lugnt, orkar inte göra så mycket mer med min lilla fot.. Förjävligt är det.
Visa fler inlägg