16.49

Andra dagen med balsammetoden, tycker det börjar bli mer lockigt och mer glansigt! I like :)

Tvätt imorgon med, får se hur de blir då. Håret känns inte fett iaf, de känns faktiskt mindre fett än de brukar göra vid de här laget, läst om att det blir så för många, att de tvättar håret mer sällan med balsammetoden.

En kommentar
publicerat i
Taggar: andra tvätten, balsam, balsammetoden, bm, inget schampo, no poo, no poo hair, no schampo

09.46

Idag är det precis en vecka kvar till jag börjar skolan, jag är nervös!! for real.

På torsdag får Fredrik nycklarna till lägenheten, vet inte om jag glömt att berätta det men :) så är det, då far vi upp till Östersund och börjar packa osv, sover där en natt men sedan kommer vi hem på fredagen! Då börjar de roliga iallafall.

Idag så ska jag och tjejerna fika! Ska få träffa Karin som jag inte träffat på en månad kanske? För den bruden har varit och farit runt lite överallt!

Andra tvättningen på balsammetoden idag också, hoppas det blir bra :) måste dock köpa något stylingmedel, läste att glidmedlet Klick är bra :p men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare!

10.38

Nu kommer det en ny kategori till bloggen, och så ska jag försöka blogga lite oftare.
 
Balsammetoden är det iallafall! Det går ut på att skippa schampo och bara använda balsam. Naturliga oljor, honung, ägg m.m kan man också använda. MEN man kan inte bara sluta med schampo och börja med det man har hemma direkt, det måste göras på ett visst sätt. 
 
Ett sista schampo behövs, jag använde Icas egna, för det är godkänt som sista schampo. Tvättade två gånger, sedan i med ett godkänt balsam och sen en inpackning (också godkänd förstås). Håret kändes bra redan då, och lockigare var det. På ett finare sätt än förut! Tänkte uppdatera med bilder och på hur det går.
 
 Sista schampotvätten och första balsamtvätten :) curlyyyy!
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: Balsammetoden, balsammetoden före efter, balsammetoden första tvätt, balsammetoden resultat, bm, hair, hår, inget schampo, inpackning, no poo, nopoo, vårda håret
Visa fler inlägg