Torsdag

Slänger in en snabb uppdatering här i väntan på att naglarna ska torka! Sen blir det kila ut till bussen, ska möta upp Pernilla och så ska vi gå på djuraffären så jag kan inhandla en sak till hamstrarna. Sen ska vi möta upp studiegruppen och fixa ett grupparbete! Ska bli kul att träffa gruppen igen trots att vi sågs nyss haha :) men det är ju positivt att man känner så.
 
På morgonen har jag läst lite litteratur och donat lite hemma, måste ha lite småpauser ibland ju!
 
Nyss ringde det från en förskola och undrade om jag kunde hoppa in och jobba imorgon, så blir en heldag imorgon :) längtar! Var ett tag sen jag var med förskolebarn nu (jobbat med äldre barn nu oftast), ska bli så himla mysigt och kul! :´)
 
Nej nu måste jag klä på mig och dra ut till bussen så man inte missar den, talk to you later!

Ångest

Ibland har jag ångest över skolan. Rätt ofta. Jag brukar speciellt tänka på det då jag sitter och tittar på tv på kvällen eller ska lägga mig. Det är då det kommer.
 
När jag får ångest blir jag grinig och sur, tar ut det på F som inte alls har något med det att göra. Han stöttar mig och ger mig beröm när jag behöver det. Ändå blir han offret för min ångest. Why? Jag känner mig alltid så elak efteråt men jag vet inte vad jag ska göra.
 
Har noll motivation till skolan, just nu känner jag bara.. nä fan, jag vill inte! Man kan ju ta en termin att vila eller så, men då hamnar jag ju inte med min klass och min studiegrupp, så det är uteslutet. Det är bara att bita ihop och vänta till sommaren. Men inte blir det vila då inte, då måste man jobba...
 
Vet inte hur många gånger jag bara börjat gråta för jag känner så pissigt för skolan. Och jag har bara gått en termin än.. 6 kvar. Yippieee.
 
 
Ibland funderar jag på att om det hade varit lättare om jag hade sökt jobb eller försökt få mer vikariejobb på skolan och förskolor osv. Och inte börjat plugga på en gång. Då kanske jag hade lyckats tagit körkort, för det kommer ju förmodligen få vänta då jag tycker det är nog med skolan.
 
 
Ångest.

Morgoooon

Godmorgon! Eller ja, har ju varit vaken i några timmar..

Sitter och tänker på Fredrik, och är frustrerad över hans jävla mobil. Eller jävla halebop kanske man ska säga. BLÄ.

Ska sätta igång med pluggandet nu, måste det.. orkar inte. men måste.

Roligt inlägg, ville bara skriva av mig och få ut lite! herrå!
Visa fler inlägg