Sämsta bloggaren

Jaaa de måste vara jag det.. så himla trist, jag vill ju skriva för att ha kvar att läsa sen ju! Tur att instagram finns iallafall, där uppdateras det flitigt minsann.
 
Just nu ligger Alice i vagnen på balkongen och sover, mysigt tycker hon! Hon sover bäst där. Hon har sovit i minst en timme nu iallafall, igår sov hon fyra timmar där, från 5 till 9. Man blir trött av att växa. Idag var vi på BVC, nu väger hon 6120g och är 60.5 cm lång. Hon har snart dubblat sin födelsevikt (3112g) och har växt 11.5 cm (49cm), min stora tjej! 3,5 månad nu.
 
Annars då, det känns som att det börjar vända med Alice ledsna stunder. Visst har hon stunder (ibland timmar) då hon är ledsen, men inte som i början. Då var det VARJE kväll, i mååånga timmar. Nu känns det som lite vanligt bebisgnäll bara vilket är helt hanterbart! Hon sover hela nätter (från 22-23 till 07-08), nån gång kan det hända att hon vaknar och vill äta lite så då ammar vi, vilket vi även gör på morgonen så somnar hon om några timmar.
 
Vi har iallafall för någon vecka sedan bokat utlandsresa! Vi åker i mars när Alice är 8 månader. Vi ska åka med min mamma och pappa, storebror med familj och min morbror med familj. Jag är så glad, ska bli så roligt att åka med allihopa. Älskar min familj och min släkt! Längtar så mycket tills det är dags!
 
Dagarna blir bara bättre och bättre, eller ja. roligare och roligare, Alice ler så fort man kollar på henne, så go! hon sover mycket och är det inomhus är det bara våra famnar som duger men det är helt okej. Så mysigt ju.