Skötbord

Alla gillar ju inte skötbord, en del tycker det är helt onödigt och bara tar onödig plats. Men jag gillar inte att byta bajsblöjor i soffan och sängen som en del gör, vilket innebär att jag måste ha ett skötbord. 
 
Vi har kollat igenom fleeera stycken, och jag har bestämt mig många gånger men jag ändrar ju mig lika många gånger, haha. Först var jag inne på en stor variant som även har byrå.. men den kostar 1500 vilket jag tycker är galet. Visst, det är en möbel man kan fortsätta använda sen men näh, känns som det är för mycket ändå. Vi hade ju i princip bestämt oss att ha ett på tvättmaskinen också men det blir så trångt där inne, plus att när vi torktumlar (vi har kombinerat tvätt och torktumlare) så måste vi ta av skötbordet isåfall då det blir så varmt. Och det tycker jag känns jobbigt, att behöva lyfta upp och ner de gånger man ska tumla.
 
Här är några varianter som jag tycker om från Ikeas billigaste skötbord, som är lite omgjorda.
 
Målat vitt och ditsatt korgar. Så smart tycker jag! fast jag skulle nog inte vilja ha trådkorgar utan ha kanske i plast. snyggt iaf!
 
Endast målat vitt, samma skötbädd som vi kommer ha :)
 
Målat vitt, tyg på sidorna och någon typ av låda som går att dra ut. Så smart och ser inte alls plottrigt ut med sakerna eftersom det är tyg på sidorna!
 
Typ som ovan, utan tyget. Skulle funka utan tyg också tycker jag.
 
Denna gillar jag nog allra mest, så himla fint! Tror det är tyg från Ikea också, köpte det till bröllopet att dekorera med.